Kledij

Nieuwe Arduas clubmaillot!

 

Ontdek nu het gloednieuwe ontwerp van onze clubmaillot op onze webshop via https://webshop.arduas.be/kleding of door rechts te klikken op de knop 'Webshop Arduas'.
 

Matentabel

Raadpleeg hier de matentabel voor het kiezen van de juiste maat.

Let op! Retourneren wegens een foutieve maat is niet mogelijk.
 

Bestel- en leverinformatie

Aangezien dit product een uniek ontwerp heeft en enkel op onze vraag wordt geproduceerd, werken we met samengevoegde bestellingen. Zo zal er dit turnjaar 3 keer een gebundelde bestelling worden doorgegeven aan de producent. Wel kan het pakje het ganse jaar besteld worden in onze webshop. De bestellingen worden achterliggend door ons gebundeld en gegroepeerd doorgegeven aan de producent.

  • Op 1 oktober 2023 wordt de eerste bestelling bij de producent geplaatst. Alle pakjes tot en met 1 oktober 2023 besteld op onze webshop worden verwacht geleverd te worden voor 6 december.
  • Op 17 december 2023 wordt de volgende bestelling bij de producten geplaatst. Alle pakjes tot en met 17 december 2023 besteld op onze webshop worden verwacht geleverd te worden voor onze jaarlijkse turnshow.
  • Op 16 juni 2024 zal de laatste bestelling voor het huidige turnjaar bij de product geplaatst worden. Alle pakjes tot en met 16 juni 2024 besteld op onze webshop zullen beschikbaar zijn vanaf de start van het nieuwe turnjaar (1 september 2024).

Bestelmomenten bij de producent voor het nieuwe turnjaar (2024-2025) zullen in juni 2024 toegevoegd worden aan onze webshop/kalender.
 

Retour informatie

Aangezien er vooraf de mogelijkheid is om de turnpakjes te passen, is het retourneren ervan wegens een foutieve maat niet mogelijk. Indien het product beschadigd is bij ontvangst gelieve dit via de train(st)ers te melden en dan helpen we je graag verder om een oplossing te zoeken!