Kledij

Nieuwe Arduas clubmaillot!

Ontdek nu het gloednieuwe ontwerp van onze clubmaillot op onze webshop via https://webshop.arduas.be/kleding of door rechts te klikken op de knop 'Webshop Arduas'.
 

De juiste maat kiezen?

Raadpleeg hier de matentabel voor het kiezen van de juiste maat.

Voor het seizoen 2023-2024 zijn de pasmomenten reeds gepasseerd. Er zijn huidig turnseizoen dus geen pasmomenten meer gepland! Raadpleeg de matentabel of indien je toch graag de club maillot zou passen, vraag je medeturnsters even om hun exemplaar!

Let op! Retourneren wegens een foutieve maat is niet mogelijk.
 

Bestel- en leverinformatie

Aangezien dit product een uniek ontwerp heeft en enkel op onze vraag wordt geproduceerd, werken we met samengevoegde bestellingen. Zo zal er dit turnjaar 3 keer een gebundelde bestelling worden doorgegeven aan de producent. Wel kan het pakje het ganse jaar besteld worden in onze webshop. De bestellingen worden achterliggend door ons gebundeld en gegroepeerd doorgegeven aan de producent.

  • Op 1 oktober 2023 wordt de eerste bestelling bij de producent geplaatst. Alle pakjes tot en met 1 oktober 2023 besteld op onze webshop worden verwacht geleverd te worden voor 6 december.
  • Op 17 december 2023 wordt de volgende bestelling bij de producent geplaatst. Alle pakjes tot en met 17 december 2023 besteld op onze webshop worden verwacht geleverd te worden voor onze jaarlijkse turnshow.
  • Op 16 juni 2024 zal de laatste bestelling voor het huidige turnjaar bij de producent geplaatst worden. Alle pakjes tot en met 16 juni 2024 besteld op onze webshop zullen beschikbaar zijn vanaf de start van het nieuwe turnjaar (1 september 2024).

Bestelmomenten bij de producent voor het nieuwe turnjaar (2024-2025) zullen in juni 2024 toegevoegd worden aan onze webshop/kalender.
 

Retour informatie

Aangezien er vooraf de mogelijkheid is om de turnpakjes te passen, is het retourneren ervan wegens een foutieve maat niet mogelijk. Indien het product beschadigd is bij ontvangst gelieve dit via de train(st)ers te melden en dan helpen we je graag verder om een oplossing te zoeken!

 

Nieuwe Arduas Jako kledij!

Ontdek nu de nieuwe Arduas Jako kledij via https://arduas.shop4clubs.eu .

Bestel- en leverinformatie

Bestellen en betalen gebeurt volledig via de Jako webshop. Maak een account aan, leg de producten in je winkelmandje en ga verder met de betaling. Alle kleding wordt aan huis geleverd!

Tip: gratis verzending geldt vanaf €50 euro dus mocht je alleen niet aan dit bedrag komen, bestel dan samen met je vrienden/vriendinnetjes.

Retour informatie

Bedrukte kleding wordt NIET teruggenomen door Jako! Raadpleeg daarom vooraf de matentabel om de juiste maat te bestellen.

Vragen?

Voor vragen in verband met levering, de producten, ... kan je rechtstreeks bij Jako terecht via mail, telefoon of het contactformulier. Kijk hiervoor op https://arduas.shop4clubs.eu/contactus .